Magazin Naturist Inima Verde deschide a treia locatie, la trei ani de activitate

Plafar Inimă Verde dezvoltă rețeaua de brand și deschide o nouă locație în incinta Mega Image 13 Septembrie.


Plafar Inimă Verde, un concept pornit din inimă de către doi tineri bucureșteni, continuă dezvoltarea rețelei de magazine de brand prin inaugurarea unei noi locații, în sectorul 5 din București, pe Calea 13 septembrie, Nr. 75-79, în incinta Mega Image.
“Ne menținem dinamici, cu intenția de a aduce mai aproape de clienții noștri, produsele pe care aceștia le iubeșc și pe care merită să le descopere, continuând și în 2018 dezvoltarea rețelei de magazine proprii. În magazinele Plafar Inimă Verde facem eforturi zi de zi să oferim cel mai bun raport calitate/preț pentru toată gama de produse disponibile atât on-line cât și in-store, fiind convinși că aceasta este calea cea mai scurtă pentru a ajunge la inima lor” a declarant Florin Bughirică, unul din managerii companiei.
Cu design modern, noul magazin Plafar Inimă Verde își așteaptă vizitatorii cu o gamă variată de produse, consultanță de specialitate în funcție de necesitățile proprii. Astfel, începând cu luna Noiembrie locuitorii sectorului 5, iubitori ai brandurilor comercializate în magazinele Plafar Inimă Verde se vor bucura de acces rapid la produsele preferate, dar și de o serie de surprize și oferte speciale, pregătite special pentru aceștia.
Primul magazin Plafar Inimă Verde a fost inaugurat în București în urmă cu trei ani urmat îndeaproape de magazinul online inimaverde.ro. După aproape doi ani de la lansarea primului magazin, brandul Plafar Inimă Verde a continuat cu deschiderea celui de-al doilea magazin în sectorul 5 din București, Centrul Comercial Malcoci, care a fost deschis în octombrie 2017.
„Suntem convinși că natura poate ajuta cu adevărat pe fiecare dintre noi. Acest business are rădacini în experiențele personale a benficiilor remediilor naturiste. De asemenea segmentul consumatorilor de remedii naturale este în creștere, lucru ce ne motivează să continuăm să fim aproape de cât mai mulți dintre aceștia. Este foarte important să oferi clientului tău, nu doar produsul potrivit, ci și prețul potrivit, astfel încât acesta să fie mulțumit 100%.

Ne concentrăm pe magazine de proximitate în care să oferim atât remedii cât și produse cosmetice, pentru orice, și pentru oricine, un adevărat colț de sănătate și frumusețe în mod natural” relatează celălalt asociat, Mihai Pătru, care are și rolul de manager achiziții.

Lansare brand nou de produse cosmetice.

Toți vizitatorii noului magazin Plafar Inimă Verde din București vor fi așteptați cu multe surprize și noutăți luni 12 noiembrie, si vor beneficia de reduceri și oferte promoționale la achiziția produselor unui nou bard promovat de către Plafar Inimă Verde, respectiv cosmtice naturale din Republica Moldova, sub un nume simplu și ușor de memorat: Viorica.
Clienții sunt așteptați în noua locație pentru a se bucura de achiziționarea produselor de îngrijire a tenului, părului și corpului, dar și a spiritului dintr-o mare sumedenie de branduri consacrate în domeniu.

Share This:

Lasă un răspuns