Cum faci o pastă de dinți cu ulei de cocos și care sunt beneficiile sale.?

Puteți folosi uleiul de nucă de cocos ca pastă de dinți naturală deoarece are proprietăți antibacteriene puternice, capacitatea de a încetini dezintegrarea dintelui, nu vă va eroda smalțul si reduce inflamația gingiilor.
Este ieftin și relativ ușor de făcut!
În timp ce mulți oameni sunt blocați în rutina utilizării pastelor tradiționale de dinți, adesea nu reușesc să realizeze că acele paste de dinți colorate pe care le folosesc pe dinți în fiecare zi nu pot fi cea mai bună alegere pentru sănătatea lor orală.
Multe paste de dinți conțin flouride, care pot avea efecte adverse asupra hormonilor noștri, îndulcitori artificiali pentru îmbunătățirea gustului, a glicerinei, care poate acoperi dinții și reduce absorbția minerală și surfactanții, care cauzează caracterul spumos al pastei de dinți.
Daca utilizați pasta de dinți tradițională, cu siguranță nu este un lucru „rău”, dar pastele de dinți naturale care utilizează ulei de nucă de cocos sunt pur și simplu mai bune.
Uleiul de cocos conține un număr de acizi grași cu lanț mediu puternic, în special acidul lauric, acidul capric și acidul caprilic, împreună cu o multitudine de minerale, vitamine și antioxidanți care pot stimula sănătatea și proteja sistemul imunitar. Acestia pot elimina multe dintre tulpinile bacteriene din gură, care cauzează nu numai infecții, ci și respirația urâtă. Bacteria Streptococcus mutans poate fi cea mai periculoasă, deoarece hrănește zaharurile îdi gură și apoi generează acidul, care contribuie în principal la cariile dentare. Uleiul de nucă de cocos poate elimina efectiv aceste bacterii și vindecă daunele cauzate gingiilor și dinților.
Cum se face o pasta de dinti naturala din ulei de cocos?
Pur și simplu încălziți o jumătate de ceasca de ulei de nucă de cocos la căldură scăzută, pe măsură ce amestecați încet, puneți 3 linguri de bicarbonat de sodiu și câteva picături de ulei esențial ales(eucalipt, mentol, cuișoare, etc). Odată ce acestea sunt bine amestecate, opriți căldura și lăsați-o să se răcească pe măsură ce continuați să amestecați. Înainte de a se întări pasta de dinți naturală, turnați-o într-un borcan mic și lăsați-o să se răcească complet.
Luați în considerare numeroasele substanțe chimice și agenți de spumare pe care le-ați pus pe dinți în fiecare zi pentru ultimele câteva decenii.
Nu îți datorezi să încerci ceva nou și să eviți să ajungi la dentist mai mult decat o dată pe an?
Cel mai bun lucru despre folosirea uleiului de nucă de cocos ca pastă de dinți sau ca o componentă în pasta de dinți naturală este că are un preț accesibil și ajunge pentru mult timp.
Probabil va fi cea mai bună alegere pe care ați făcut-o vreodata atunci cand vine vorba de sănătatea și longevitatea dinților!

Share This:

Lasă un răspuns