Vine sezonul cald și vrei să slăbești rapid? Acum poți ajunge ușor la greutatea ieală!

Vine sezonul cald și vrei să slăbești rapid? Acum poți ajunge ușor la greutatea ieală!
Pachetul KG-SLIM, format din două produse, unul având rolul de accelerator de eliminare a kilogramelor în plus, iar celălalt de stabilizare a rezultatelor, este rodula ani de cercetări.

PACHETUL KG-SLIM MAI MULT DECÂT SLĂBIT, SĂNĂTATE ȘI FRUMUSEȚE.

Ingredientele 100% naturale din produsul KG-SLIM, combinate cu Konjak, o legendă a slăbitului, confirmată de doi medici celebri, Dr. Oz și Dr. Dukan, devin rețeta de succes, ce a dat roade în cazul a mii de oameni care au avut probleme cu greutatea.
Prin ce se diferențiază acest kit de alte suplimente alimentare pentru slăbit? Cele șsapte extracte și plante care intră în componența acestui super-emediu de slăbit au câteva caracteristici cu totul excepționale, așa cum vom vedea în continuare.
1. Se axează pe detoxifierea complexă, făcută la trei niveluri: intestinal (Konjak și Aloe ferox), hepatic (Anghinarea și Garcinia), renal (Coada-calului și Anghinarea).
2. Este cea mai completă formulă pentru controlul foamei, făcând slăbitul accesibil și plăcut.
3. Reglează colesterolul și trigliceridele, aducând mai mult decât slăbit: SĂNĂTATE!
4. Konjak este singurul remediu de slăbit recunoscut ca atare de instituțiile europene. Extractul este singurul care își mărește de 10 ori volumul în stomac, având efecte de detoxifiere și reducere a foamei.
5. Ajutând la reducerea naturală a porției de hrană, acest pachet permite scăderea în greutate, astfel evitându-se efectul yo-yo.
6. Componentele pachetului Konjak nu dau niciun fel de dependență.
7. Și persoanele cu diabet de tip II sau în fază pre-diabetică vor beneficia din plin de acest produs, care reduce și stabilizează glicemia, scăzând pofta de dulce.

sursa: DVR PHARM

 

Share This:

Lasă un răspuns