Curcumin 95 And Piperine, beneficii maxime la cel mai accesibil preț

Curcumina este ingrendientul activ extras din rădăcina de Turmeric. Turmericul este o plantă originară din India, care face parte din familia ghimbirului având o structură fizică asemănătoare, și căruia i se mai spune și șofran Indian. Confrom unor cercetări ale oamenilor de știință de la M D Anderson care au fost efectuate pe o perioadă de peste 5 ani, Curcuminul poate preveni dar și trata cancerul fiind cel mai puternic antioxidant natural, cu înalte calități anti-inflamatorii pentru artrite dar și alte dureri articulare.
Dr. Vladimir Badmaev de asemenea afirma în urma cercetărilor sale preclinice și clinice ca, curcumina poate suprima inițierea tumorală, creșterea și metastaza pentru bolnavii de cancer.

Curcuminul depășește conform studiilor clasicul diclofenac fiind 100% natural și fără efecte adverse.
Curcuminul acționează în mai multe moduri. Acesta protejează în primul rând daunelor produse de radicalii liberi datorită efectului său puternic antioxidant. În același timp reduce inflamația prin scăderea nivelului de histamine și prin simularea creșterii de cortizon natural de către glandele suprarenale.
Al treilea mod de acțiune este acela că protejează ficatul de mai mulți compuși toxici și nu în ultimul rând, îmbunătățește circulația și susține sănătatea cardiovasculară prin reducerea aglomerării de trombocite.

Testele efectuate pe șoareci cu curcumin a arătat că acesta pornește procesul de apoptoză. Procesul de apotoză reprezintă autodistrugerea celulelor de cancer melanom de piele. Curcuminul a ajutat și la stoparea împrăștierii celulelor cancerului de sân și plămân.
Aceste propietății terapeutice împotriva cancerului se datorează capacității curcuminului de a inhiba proliferarea celulelor. Curcuminul inhibă activitatea li-pooxygenazei și este un inhibitor specific al expresiei cyclooxygenase-2 (COX-2). Curcuminul inhibă inițierea carcinogenezei prin inhibarea activității enzimei cytochrime P-450 și mărirea nivelului glutathione-S-transferase.

Intr-un scurt rezumat Curcuminul stopează creșterea și răspândirea pe organ sau în întregul corp.

Ca și anti-inflamator, Curcuminul declanșează răspunsul stressului șoc-termic ce stimulează sistemul imunitar și ajută la tratarea osteoartritei. De asemenea acesta ajută și în cazul durerilor menstruale. În acest sens studiile au arătat că, curcuminul inhibă producerea prostaglandinelor și stimulează crearea de cortisol care înlătură inflamația.
Alzheimer este o altă afecțiune pe care curcuminul o poate preveni sau ține sub control prin faptul că suprimă acumularea de amiloid. Acest lucru duce la înlăturarea posibilelor daune oxidative. Studiile au arătat că consumul de turmeric regulat reduc șansele de a dezvolta cancer la sân. Același rezultat și pentru cancerul de colon, de prostată sau de plămâni. Totodată preîntâmpină apariția artritei și al Alzheimer.
Curcuminul poate fi un adjuvant benefic în tratamentul infecției cu HIV, virus care duce la progresia acestuia către SIDA. Efectele curcuminului sunt mediate prin suprimarea replicării virusului imunodeficienței umane (HIV). (Vlietinck et al., 1998 ) În testele de laborator, curcuminul a blocat enzimele care sunt anumite proteine secretate de celulele infectate cu HIV.  Acestea joacă un rol important în infectarea celulelor sănătoase de care HIV are nevoie ca să infecteze celulele, și să se multiplice. (Itokawa, Hideji, et al)

POTI ACHIZITIONA RAPID PRODUSUL DE AICI:

 

Share This:

Lasă un răspuns