Să slăbim sănătos cu KG SLIM de la DVR Pharm

De ce vă propunem în acest articol KG-SLIM?

Principalii factori pentru care ne îngrășăm sunt stresul, mișcarea insuficientă și implicit o ardere redusă a caloriilor, probleme digestive și de constipație, tulburări endocrine, somnul insuficient și multe altele. Conținutul acestui pordus românesc este 100% natural și acționează pentru reglarea și îndepărtarea acestor factori.

Datorită complexului echilibrat al ingredientelor conţinute, acest produs acţionează pentru sănătatea înntregului organism, şi o să enumerăm mai jos câteva dintre acţiuni.
Se recomandă în constipaţia cronica şi acută,detoxifiere, retenţie de lichide, tromboflebită, îngraşare, obezitate, celulita, gută elimină accelerat acidul uric din organism),valori ridicate ale creatininei, acnee, alergie, valori ridicate ale colesteroluluişi trigliceridelor.
Ingredientele din acest produs au cateva acţiuni fundamentale pentru un slăbit sănătos care face ca produsul KG-SLIM să fie un detoxifiant  printre cele mai puternice datorită conţinutului de Aloe Ferox al Extractului de Coada Calului  cât şi de Anghinare prin acestea ducând la scăderi masive în greutate într-un timp foarte scurt.
Măreste rata metabolismului ceea ce conduce la arderea mai multor calorii de către organism.
Inhibă apetitul alimentar mai ales la administrarea sistematică.
Creşte producţia de colagen oferind elasticitate pielii.
Stabilizează glicemia.
Nu trebuie să uităm că are şi o serie de precauţii fiind un puternic laxativ astfel încât se va administra cu prudenţă femeilor însărcinate precum şi în caz de aritmie cardiacă, constipaţie cronica şi hipocalimie.
Este interzis in obstrucţie intestinală, colite ulcerative, ileus, abdomen chirurgical sau apendicita.
Produsul KG- SLIM s-a dovedit a fi un excelent suport în curele de slăbire ajutând nu doar la pierderea în greutate ci şi la redobândirea sănătaţii.

Consultant Naturopat: Nicoleta Ionică

 

Share This:

Lasă un răspuns