Concurs – Făcut cu drag în România – produse VivaNatura

Concursul „Produs cu drag în România” este organizat de Magazin Naturist Inimă Verde (click pentru detalii), și constă în acordarea de premii produse în România, marca VivaNatura.
Concursul se desfășoară în perioada: 15.05.2017 – 27.05.2017 cu extragerea câștigătorilor în 28.05.2017 ora: 18:00.
Tragerea la sorți va fi transmisă live pe pagina de facebook a magazinului.
Concursul este destinat doar fanilor paginii de facebook a magazinului Naturist Inima Verde, iar pentru participare, fiecare persoană interesată de câștigarea premiului trebuie să pună o fotografie cu unul dintre produsele VivaNatura pe care le deține deja, sau, să prezinte o motivație cu produsul dorit, motivație care trebuie să fie originală, cu link către produs pe www.inimaverde.ro.
Premiile sunt următoarele:

  1. Pachet VivaNatura compus din: o cremă de corp cu portocale dulci și unt de shea 250 ml, o cremă demachiantă „fără lacrimi” 75 ml, o cremă de păr cu petrol 75 ml, și o cremă de mâini cu gălbenele 75 ml.
  2. Pachet VivaNatura compus din: o cremă de corp cu portocale dulci și unt de shea 250 ml, o cremă demachiantă fără lacrimi 75 ml, o cremă de păr cu petrol 75 ml, și o cremă de mâini cu gălbenele 75 ml.
  3. Pachet VivaNatura compus din: o cremă Lyber cu untul pământului 250 ml și o cremă demachiantă „fără lacrimi” 75 ml.

Dacă nu ești deja fan al paginii și dorești să participi la concurs, trebuie mai întâi să apreciezi pagina noastră.
În concurs se vor înregistra toate persoanele care manifestă acest interes, însă validarea premiilor se va face în seara extragerii după validarea îndeplinirii condițiilor din acest regulament.
Concursul este adresat tuturor persoanelor cu rezidența sau domiciliul pe teritoriul țării. Livrarea premiilor este suportată de către S.C. PLAFAR INIMA VERDE S.R.L
Mult succes tuturor!

Share This:

Lasă un răspuns